PARTENERII NOŞTRI

 
RESPONSABILITATEA SOCIALĂ ESTE GRIJA NOASTRĂ
ASUMAREA RESPONSABILITĂȚII SOCIALE #THATSNATURAL
Am lansat un parteneriat cu Banca de Plastic în anul 2017 și în prezent sprijinim proiecte aflate în curs în Haiti, Filipine și Indonezia. Contribuim semnificativ la realizarea unei intrastructuri în mai mult de 400 de puncte de colectare ale Băncii de Plastic în Egypt. Scopul comun constă in reducerea deșeurilor de plastic în oceane, concomitent cu îmbunătățirea vieții oamenilor aflați în stare de sărăcie - în special în țările în care nu există infrastructură de management al deșeurilor. În centrele dedicate, populația locală poate duce deșeuri de plastic și primi în schimb bani, produse sau servicii. Acest material este apoi integrat înapoi în lanțul valoric al plasticului, sub formă de Plastic Social. Sute de tone din acesta intră în ambalajele pentru produsele noastre.

POVESTEA GUAR-ULUI

 
Guar este un ingredient care oferă îngrijire pentru păr și piele. Acesta este folosit în produsele Nature Box și în 2017, Nature Box a sprijinit cultivatorii de Guar din India, în districtul deșertic Bikaner din Rajasthan, India. Aceștia învață cum să cultive guar și, de asemenea, beneficiază de sprijin social, cum ar fi construirea unei grădini pentru consum propriu.

MICA DAR INCREDIBILA LEGUMĂ

 
INIŢIATIVA GUAR-ULUI SUSTENABIL NU DOAR CĂ ESTE O CONTRIBUŢIE PENTRU UN SISTEM DE VALORI SUSTENABIL DAR ÎMBUNĂTĂŢEŞTE ŞI STANDARDELE DE VIAŢĂ CELOR CARE ÎL CULTIVĂ. PARTENERIATUL ADUCE UN VENIT FERMIERILOR, ÎMBUNĂTĂŢEŞTE AMPRENTA DE MEDIU ŞI ÎNCURAJEAZĂ FEMEILE.

You need to accept cookies to play this video

POVESTEA ULEIULUI DE PALMIER

Nature Box a colaborat cu Solidaridad pentru cultivarea sustenabilă a uleiului de palmier. Solidarid este o organizație internațională de dezvoltare, care sprijină micii fermieri pentru obținerea sustenabilă a uleiului de palmier, în mai multe regiuni din întreaga lume. Descoperă proiectul acestora din Nigeria - mici fermieri sunt instruiți și sprijiniți pentru obținerea sustenabilă a uleiului de palmier. Aceasta permite fermierilor să își crească productivitatea și să reducă impactul negativ asupra mediului înconjurător. În plus, fermierii primesc un certificat de lot pentru recoltă. Click și Travel în Africa.

SUNTEM AICI PENTRU FAMILIA GLOBALĂ

 
PRIN COOPERAREA CU SOLIDARIDAD, SPRIJINIM MICII FERMIERI IAR ULEIUL DE PALMIER ESTE CULTIVAT ÎN MOD SUSTENABIL: AFLĂ CUM ACEST PARTENERIAT LE ÎMBUNĂTĂŢEŞTE CALITATEA VIEŢII:

ACEASTĂ COOPERARE CONTRIBUIE LA URMĂTOARELE OBIECTIVE DE DURABILITATE ALE ONU (SDGS):

You need to accept cookies to play this video

CÂND VINE VORBA DE SUSTENABILITATE, NU NE REZUMĂM LA UN SINGUR PARTENER.

Susținem diferite proiecte sociale și de mediu. Spre exemplu, în colaborare cu Banca de Plastic, ajutăm la reducerea plasticului de pe plaje pe care îl folosim ulterior pentru a produce ambalajele noastre.

 

AM SPUS LA REVEDERE SILICONULUI, PARABENILOR ȘI COLORANȚILOR ARTIFICIALI. 

Spre deosebire de multe alte produse de îngrijire pentru corp și păr, produsele noastre nu conțin silicone, parabeni și coloranți artificiali.

DESCOPERĂ ŞI:

EDIȚIE NOUĂ:
PURPLE RAIN, REMIXUL.

 

SE ÎNTÂMPLĂ SĂ ȚI SE FRÂNGĂ INIMA. PĂRUL
NU TREBUIE SĂ ȚI SE
RUPĂ.

Îngrijirea corpului și a părului

PRODUSE CARE
TE VOR FACE SĂ
ÎȚI DOREȘTI SĂ
STAI NUMAI ÎN
DUȘ

ÎNSETAT DUPĂ INGREDIENTE? ARUNCĂ O PRIVIRE.

Uleiurile presate la rece, stabilizatorii, hidroxietilceluloza, carbomer, gumă xantan … te întrebi, ce sunt acestea?

 

CHILL OUT, CA ULEIURILE NOASTRE PRESATE LA RECE

Te întrebi ce este, mai exact, un ulei presat la rece? Îți vom spune cum sunt extrase aceste uleiuri naturale prețioase și care sunt beneficiile lor.