CHILL OUT, CA ULEIURILE NOASTRE PRESATE LA RECE

 
CE ESTE, MAI EXACT, UN ULEI PRESAT LA RECE?
AFLAȚI MAI MULTE AICI! ȘI PSSST, MERGEȚI MAI JOS, PENTRU UN VIDEO REFERITOR LA PROCESUL DE PRESARE LA RECE!

Știi ce este deosebit la uleiurile presate la rece? Presarea la rece există de secole și este recunoscută drept una dintre cele mai bune metode de extragere. În timpul procesului de presare la rece, nu este aplicată niciun fel de căldură externă. Această procedură delicată nu permite alterarea sau deteriorarea uleiurilor, vitaminelor și antioxidanților, păstrând eficiența acestora.

Culorile și aromele naturale ale uleiului sunt păstrate și toți nutrienții esențiali, antioxidanții, acizii grași sănătoși și vitaminele, precum vitamina A, B, C și E sunt reținute în uleiurile presate la rece.

Formulele noastre lasă o peliculă delicată, negrasă pe păr și pe piele, oferind hidratare și hrănire.

ÎN SPATELE SCENEI

Curios să afli mai multe despre presarea la rece? Experții noștri își deschis ușile laboratoarelor și îți arată cum extrag uleiul prețios din ingrediente naturale, grație procesului de presare la rece!

You need to accept cookies to play this video

NE POŢI GĂSI ŞI PE SOCIAL MEDIA

DESCOPERĂ ŞI:

CÂND VINE VORBA DE SUSTENABILITATE, NU NE REZUMĂM LA UN SINGUR PARTENER.

Susținem diferite proiecte sociale și de mediu. Spre exemplu, în colaborare cu Banca de Plastic, ajutăm la reducerea plasticului de pe plaje pe care îl folosim ulterior pentru a produce ambalajele noastre.

AM SPUS LA REVEDERE SILICONULUI, PARABENILOR ȘI COLORANȚILOR ARTIFICIALI.

Spre deosebire de multe alte produse de îngrijire pentru corp și păr, produsele noastre nu conțin silicone, parabeni și coloranți artificiali.

EROII GAMEI

EDIȚIE NOUĂ:
PURPLE RAIN, REMIXUL.

AVOCADO PE TOAST?O
SĂ-ŢI PLACĂ ŞI PE
PĂRUL TĂU!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE (FAQ)

Te întrebi din ce sunt alcătuite produsele noastre, ce face ca produsele noastre să fie vegane, de unde le poți achiziționa... Îți vom oferi răspunsuri la toate întrebările. Primim și scrisori de dragoste! Vezi ce ne-au întrebat și alții.

REALIZAŢI TESTE PE ANIMALE?

NU! Testarea pe animale a cosmeticelor și ingredientelor cosmetice este interzisă în UE. În mod firesc, Nature Box respectă această interdicție. Nu testăm produsele pe animale în nicio fază pe durata procesului de producție. Suntem mândri să afirmăm că produsele noastre sunt 100% vegane.

 
SUNT PRODUSELE VOASTRE VEGANE?

DA! Toate formulele Nature Box sunt 100% vegane. Nu folosim produse, subproduse sau produse derivate de natură animală în formulele noastre. Și, desigur, aceasta include ABSENȚA testelor pe animale, în conformitate cu legea.