ÎNTREBĂRI FRECVENTE (FAQ)

NU! Testarea pe animale a cosmeticelor și ingredientelor cosmetice este interzisă în UE. În mod firesc, Nature Box respectă această interdicție. Nu testăm produsele pe animale în nicio fază pe durata procesului de producție. Suntem încântați să putem declara că brandul nostru este în întregime vegan și cruelty-free.

DA! Toate produsele Nature Box sunt 100% vegane. Nu folosim produse, subproduse sau produse derivate de natură animală în formulele noastre. Și, desigur, aceasta include ABSENȚA testelor pe animale. Suntem siguri că și animalul tău de companie va dori să se spele cu produsele Nature Box, după ce le va mirosi. Dar nici tu nu ar trebui să le testezi pe animalele tale de companie!

Nature Box nu folosește microplastic, cum ar fi microbile și opacifianți în produsele sale, inclusiv Acrylate, Polyquaternium, Methicone, Siloxane, Polyamide, Polyimide și Ethylen-vinylacetat. Brrr, chiar și denumirea acestora este neprietenoasă cu mediul! Mai mult, ne dorim o economie circulară, care previne eliminarea necorespunzătoare a ambalajelor produselor noastre de la a contribui la generarea de microplastic.

Uleiul din sâmbure de palmier constituie o materia primă esențială în producția de surfactanți (și anume, substanțele detergent din produsele de clătire). Nature Box consideră că uleiul de palmier deține un rol important în produsele noastre, însă metodele incorecte de recoltare a uleiului de palmier sunt. Prin urmare, Nature Box s-a alăturat organizației de dezvoltare Solidaridad în sprijinirea fermierilor locali pentru recoltarea sustenabilă a uleiului de palmier în diverse regiuni din lume.

 

Nu! Toate produsele Nature Box nu conțin parabeni și coloranți artificiali! Am reușit ca produsele noastre să arate și să se simtă uimitor, fără acești compuși chimici!

Toate componentele Nature Box respectă standardele de obținere responsabilă ale Henkel. În legătură cu obținerea din surse responsabile, sunt în curs două proiecte specifice (folosim ulei de palmier în masă, sponsorizăm ONG Solidaridad. De asemenea, integrăm Guar în masă, sponsorizăm ONG Technoserve cf. celor de mai jos). Sticlele Nature Box sunt fabricate din 98% plastic reciclabil, numit Plastic Social, colectat de pe plaje si soluri.

Reciclarea este subiect de discutie in funcţie de legile și metodologiile locale, prin urmare nu este disponibil un răspuns valabil la nivel internațional, cu privire la procentul % de reciclabilitate. În teorie, cu toate acestea, ambalajul este 100% reciclabil.

Henkel este dedicată reducerii amprentei sale de carbon în toate etapele ciclului de viață al produsului, iar factorul care cântărește cel mai mult în amprenta de carbon a produselor de clătire este consumul de apă în gospodării. Inițiativa își propune să motiveze consumatorul să economisească apă atunci când folosește produsele noastre. Mai multe informații se regăsesc la adresa:https://www.smarterinitiative.com/en/home.html

Uleiurile presate la rece sunt considerate uleiuri premium, datorită extragerii atente, cu aplicare minimă de căldură. Acestea nu sunt rafinate, nu sunt prelucrate mai departe și, prin urmare, îți păstrează vitaminele și anti-oxidanții prețioși. Uleiurile presate la rece sunt cunoscute pentru proprietățile de catifelare și hidratare, grație acizilor grași nesaturați și vitaminei E și pentru că ajută părul și pielea să-și mențină sănătatea și suplețea.

CHILL OUT, CA ULEIURILE NOASTRE PRESATE LA RECE

Te întrebi ce este, mai exact, un ulei presat la rece? Îți vom spune cum sunt extrase aceste uleiuri naturale prețioase și care sunt beneficiile lor.

AM SPUS LA REVEDERE SILICONULUI, PARABENILOR ȘI COLORANȚILOR ARTIFICIALI.

Spre deosebire de multe alte produse de îngrijire pentru corp și păr, produsele noastre nu conțin silicone, parabeni și coloranți artificiali.

EROII GAMEI

CHILL OUT, CA ULEIURILE NOASTRE PRESATE LA RECE

Chill out, ca uleiurile noastre presate la receTe întrebi ce este, mai exact, un ulei presat la rece? Îți vom spune cum sunt extrase aceste uleiuri naturale prețioase și care sunt beneficiile lor.

ÎNSETAT DUPĂ INGREDIENTE? ARUNCĂ O PRIVIRE.

Uleiurile presate la rece, stabilizatorii, hidroxietilceluloza, carbomer, gumă xantan … te întrebi, ce sunt acestea?