AM SPUS LA REVEDERE SILICONULUI, PARABENILOR ȘI COLORANȚILOR ARTIFICIALI*

PRODUSELE NOASTRE NU CONȚIN SILICON, PARABENI ȘI COLORANȚI ARTIFICIALI, SPRE DEOSEBIRE DE MULTE PRODUSE DE ÎNGRIJIRE A PĂRULUI ȘI PIELII*. SCROLAȚI ÎN JOS ȘI CITIȚI MAI MULTE INFORMAȚII!
*În funcție de produs

Sunt multe lucruri pe care produsele Nature Box nu le conțin. În primul rând și cel mai important: da, nu facem teste pe animale. Nature Box include o formulă vegană certificată, prin urmare nu ar fi logic să facem rău prietenilor noștri animale după producție. Suntem sinceri cu tine.

Nu este nevoie să folosim chimicale în produsele noastre. Silicon? Ne pare rău, nu poți intra. Parabeni? Nu sunteți bine veniți aici. Coloranți artificiali? Nu ne-au plăcut niciodată și nu îi dorim în formula noastră deosebită sau în produsele noastre solide.* Ambalajele noastre poate că sunt colorate, dar când este vorba despre păr și piele, ne place simplitatea.

*În funcție de produs

Prin urmare, am hotărât să reducem risipa de ambalaje și să maximizăm folosirea de materiale reciclate și reciclabile. În prezent, sticlele și borcanele noastre sunt fabricate din 98% plastic social, colectat de pe plaje și terenuri și care este reciclabil. Să nu uităm, și tuburile noastre sunt 100% reciclabile!

NE POŢI GĂSI ŞI PE SOCIAL MEDIA

DESCOPERĂ ŞI:

CÂND VINE VORBA DE SUSTENABILITATE, NU NE REZUMĂM LA UN SINGUR PARTENER.

Susținem diferite proiecte sociale și de mediu. Spre exemplu, în colaborare cu Banca de Plastic, ajutăm la reducerea plasticului de pe plaje pe care îl folosim ulterior pentru a produce ambalajele noastre.

 

CHILL OUT, CA ULEIURILE NOASTRE PRESATE LA RECE

Te întrebi ce este, mai exact, un ulei presat la rece? Îți vom spune cum sunt extrase aceste uleiuri naturale prețioase și care sunt beneficiile lor.

EROII GAMEI

EDIȚIE NOUĂ:
PURPLE RAIN, REMIXUL.

AVOCADO PE TOAST? O
SĂ-ŢI PLACĂ ŞI PE
PĂRUL TĂU!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE (FAQ)

Te întrebi din ce sunt alcătuite produsele noastre, ce face ca produsele noastre să fie vegane, de unde le poți achiziționa... Îți vom oferi răspunsuri la toate întrebările. Primim și scrisori de dragoste! Vezi ce ne-au întrebat și alții.

REALIZAŢI TESTE PE ANIMALE?

NU! Testarea pe animale a cosmeticelor și ingredientelor cosmetice este interzisă în UE. În mod firesc, Nature Box respectă această interdicție. Nu testăm produsele pe animale în nicio fază pe durata procesului de producție. Suntem mândri să afirmăm că produsele noastre sunt 100% vegane.

 
SUNT PRODUSELE VOASTRE VEGANE?

DA! Toate formulele Nature Box sunt 100% vegane. Nu folosim produse, subproduse sau produse derivate de natură animală în formulele noastre. Și, desigur, aceasta include ABSENȚA testelor pe animale, în conformitate cu legea.